About our gig at Baroeg with D.R.I.

Rond 8 uur aangekomen, tegen de tijd dat we binnenkwamen was milkman helaas al afgelopen.

Wat mij betreft was D.R.I. superstrak en de voorprogramma`s vielen tegen.

Ik vondbeide voorprogramma`s ook heel goed maar waren wat eentoniger.

MilkMan was wel geinig, maar de show van Raw Power viel tegen.

milkman en raw power beukten goed los

raw power en milkman niet gezien (best wel jammer want had raw power graag willen zien)




About our gig at Dynamo with D.R.I.

Nice hoef ik eens niet naar het buitenland voor S.S.S. En D.R.I wordt ook zeker gaaf. Support wordt toch wel ons eigen T.C.F en niet voor de miljardste keer Milkman

Lijkt me ook vreemd dat ze een D.R.I. coverband in het voorprogramma zetten.

MilkMan was goed. Minder geluid, maar goede grappen!

Stukje Milkman en The Butcher gezien, ging er allebei hard op.

Milkman en The Butcher waren goed, en DRI was super

Goed gezellig en ik heb enkel coole bands gezien (ik kwam dan ook pas binnen halvewege de milkman set, en het Strength approach maar gewoon gemist).

Ben ik te Tilburgs?
Die andere moest ik ook om lachen ja.... 5 euro oftewel 10 Eindhovense roepies... zoiets..

Ja de grappen zaten er goed in bij de Melkboeren! Ben het gewend, maar deze keer was het ongeveer een goede grap tussen elke 2 nrs.

Leuke show van Milkman gezien, en de Butcher klonk ook wel lekker




About our gig at JC de Klep

Milkman: Nooit eerder gehoord of gezien. Normaal absoluut niet mijn cup of tea, dit genre, maar mensen wat vind ik dit een bazenband. Gigantisch snel en waanzinnig strak, props aan de drummert.

Milkman: VET

Milkman: Heerschers!




About our Hard voor WillemII gig at 013

Milkman: Beuken, hadden beter boven kunnen staan.

Milkman zo goed als helemaal gemist vanwege het eten, helaas.

Milkman: Gastte flink door zoals altijd. Mooie pilspauzes in de nummers ook

Milkman: Het speelplezier spatte er bij Robin vanaf. Altijd super om de mannen aan de gang te zien.

ik heb liever een vuvuzela tegen mijn linkeroor en nog een aan de andere kant dan deze herrie, maar het is wel gezellig

Milkman - Altijd leuk!

MILKM: hard,snel zoals de heren melkboer moeten zijn,geweldig!




About our gig at Baroeg with Attitude Adjustment

Milkman was wel weer vet!




About our Jingle Bell Hell 5 gig

Het was godnondeju gaaf.

Het was weer goed! Zat, stoned en gelukkig! Hard voor Weinig, tof bandje, SNFU achtige zang en een beetje Propaghandi vibe af en toe, maar dan niet zo melodieus en een stuk sneller. Trok het! MilkMan was al weer veul te lang geleden dat ik die gezien had! Lekker drukjes ook, maar er had nog meer volk bij kunnen zijn!




Comments on Fifteen Years of Hell (and the review on Zware Metalen)

Jezus, die titels......

Maar wel een gave band!




Comments on Fifteen Years of Hell (and the review on Asice)

mr.Deskman-Denk!tof ploatje..

Geweldige band, dito gasten. Nuff said.

niet om bijdehand te doen maar budokan is toch echt in japan

vanwikipediadushetiswaar:

Hoewel de titel van het album suggereert dat het een concert betreft in de Japanse hal Nippon Budokan is het concert eigenlijk opgenomen in The Ritz in New York.

Ook geweldig artwork (al doet de voorkan misschien anders vermoeden) de poster aan de binnenkant is prachtig!

die hoes zal geen prijs winnen iig ;-) wel benieuwd naar het nieuwe spul en de live opnames...maar kut cd formaat!!!!!!!

eerste 9 liedjes op een 7" en 4 1/2 ster.

op naar de volgende 15 jaar

Mooi plaatje weer hoor! Goed idee van de 9 nrs op een 7"




About "15 Years of Hell"

Haha snoeihard!

Dat er geen nummers van Nostalgiator opstaan, klopt niet helemaal... Op de live-cd worden maar liefst 13 nummers van die plaat gespeeld..!!

Touche! Daar heb je helemaal gelijk in, maar ik bedoelde natuurlijk op cd1 en wilde die plaat van een jaartje of anderhalf geleden nog even in het zonnetje zetten ;-)

het probleem of éen dubbelcd van milkman te trekken is is ook geen probleem gezien de nummers lekker kort duren zoals het hoort
kei harde cd kei harde verjaardags show in een schitterend hoesje

ja idd, omdat een cd korte nummers heeft is een dubbel cd prima te doen....wat een onzin




About our 15 year anniversary gig
Saturday, September 12th 2009 013, Tilburg


Omdat het op tijd begon helaas D.I. gemist en tijdens Razorblade binnengewandeld.
Leuk om die gasten eindelijk eens aan het werk te zien, goed vermaak.
The Butcher heb ik de laatste tijd regelmatig gemist, maar het blijft een coole band.
Gewapend Beton had ik niet eerder gezien, ik trok het uitermate goed. Goede muzikanten, en die solo`s... de tering.
Nog een stukje van de Melkmannen gezien, maar doordat ik eerder die avond mijn eten over de grond had geflikkerd, had ik zodanig honger dat we zijn afgetaaid.
Ik vond het een mooi feestje in ieder geval. Melkmannen gefeliciteerd

Gewapend Beton, ik ben fan!

Alles in de fik! tweede keer dat ik ze zag en ik sluit me helemaal bij Ries aan!

Van harte mannen! Op naar de 20
Hoorde van Koen[tor] dat het een mooi feestje was.

was een prachtfeest..
veel vleesigvolk, brabant hulde, bierpraat, goede platen en het complete fred perry promo team aanwezig.
milkman, pracht nieuwe plaat, pracht optreden wat jos schrijft.. op naar de 20.. ben ik er weer.
mike d.

Teringgave avond en de kater is er dan ook naar. Te gek dat we op `t feestje van Milkman hebben kunnen spelen.
Speak English or Dieieieieieieieie

hoeveel man waren er nu eituindelijk gekomen? stond bommetje vol

Gaaf feest.
- gemiddelde leeftijd 35+
- man / vrouw ratio 80 / 20
- gemiddeld lichaamsgewicht 100+
- gemiddelde bierconsumptie een litertje of 10 denk ik
Was een kleine 300 man.

waardig verjaardags feestje voor milkman!
vond het tof.

Schitterende avond, idd. Alle bands vet geramd, dank jullie wel.
Alles bij elkaar hadden we zo`n 280 betalende malloten binnen, geslaagd fistje dénk!
@ The Butcher: bedankt nog een keer voor de rete toffe verjaardagstaart!

Verdomd jammer dat ik dit heb moeten missen.

gaaf avondje met Gewapend Beton en the Butcher als uitschieters. Afpilsen bij little devil was ook goed te doen.

Mooi Feestje , Goed vermaakt.
Voel het nu nog ... op naar de 20!

Kwamen net voor Razorblade binnen. Ondanks het lage alcoholgehalte in mijn bloed, zeer goed te doen.
The Butcher: Tof. toch jammer dat niemand op het aanbod inging om op die fotograaf te diven. Er waren zware dudes genoeg.
Gewapend beton: Hoewel ik niet kapot was van de zang, werd ik weggeblazen door die gitarist en bassist. Erg goede muzikanten.
Milkman: Niet helemaal mijn ding, maar zoals altijd vermakelijk.

Dark Intentions; klein stukje gezien, niet helemaal mijn ding, kwestie van smaak. Erg jammer dat het nog zo rustig was voor die gasten.
Razorblade; aangenaam verrast door Wouter en de mannen, zeker voor herhaling vatbaar. Trok het erg goed. Ruud op drums, gaste er goed over. Stond al lekker vol ook en tof dat de jongens van Cenobites er ook waren
The Butcher; erg goed vermaakt. Lekker uitgeraast en super sfeer ! Hoop ouwe (lettelijk) bekenden !
Gewapend Beton; verrassing van de avond. Al veel van gehoord en gecheckt op het web, nu eerste keer live; FUCKING VET ! Wat een veelbelovende band is dat ! Bassist op een rickenbacker bass, 21 jaar en beuken, dan heb je het begrepen !
Milkman; blijft gewoon echt super, hard, snel en gezellig
Dus echt een top verjaardag feest gevierd met de mannen...super geregeld en verzorgd, nogmaals congrats en op naar de 25 !
BEDANKT gasten !
Polle & The Butcher

Toch wel balen dat ik er niet bij kon zijn. Assen tilburg was net iets te ver rijden om even op en neer te gaan voor deze show.. Nogmaals gefeliciteerd melkboertjes!

Ik heb nog getwijfeld tussen deze show en `K2 zoekt K3` maar nadat ik `Lachen om Homevideos` gekeken had besefte ik me dat er toch geen televisie meer gemaakt wordt die daar aan kan tippen. Toch maar in de auto gestapt en naar Tilburg gereden dus. Ik kwam binnen toen The Butcher net afgelopen was dus die helaas gemist.
Gewapend Beton was goed als altijd en Milkman beukte lekker door. Ik blijf die Joker gitaar gaaf vinden trouwens.
Veel gevarieerd volk binnen (ik denk mede door de lage entreeprijs), dat vind ik altijd wel mooi.

De line-up was ook gevarieerd, dus op zich logisch als het publiek dat dan ook is.

Coole avond, prima opkomst en inderdaad een mooi gemengd publiek. 013 zal denk ik zo ook niets te klagen hebben gehad over de bar omzet.

Verder kan ik me alleen maar aansluiten bij al het voorgaande.

Lang niet zo gaaf als die groen pluche knuffelgitaar die Robin vroeger had.

Jammer dat ik het heb moeten missen.

Erg blij te lezen dat dit een mooie avond is geworden. Melkmannen, nog gefeliciteerd

gotdomme, had er een weekend van kunnen maken.. haha leuke review.. ook die van de melkmannen..

afin... I want some milk..

fijn fistje

ja wel gelachen en uit mn plaat kunne gaan
vet feesje

eerste 2 bands gemist, waaronder razorblade, waar voor wij dat kutend gereden hebben. kansloos dus..
milkman was lachen

vet !! ik was bijna vergeten hoe vet de butcher is
milkmen altijd vet razorblade ook vet
en gewapend beton is kut:D

was wer lache!

ja dikke shit, butcher was fucking vet, milkman was ook hard en gewapend beton is altijd vet :D

jaa was un mooi feessie!

Harde party weer!


Skon fistje idd!
Butcher en Razorblade altijd vet, Milkman was ok wel lache! Verder voornamelijk staan ouwehoeren. Afterparty @ Little Devil ok erg gezellig!

was wel chill

was dr mar kort, maar was zeker gezellig

Ja was zeker vet! Razorblade en The Butcher echt netjes!

jiaah was vet :D

feest!

Ik ben nie zo v/d MILK.... doe mij mar een pilske of VodkaCola or whatever. Maar was echt een KEIleukeavond!!!!! Hoogtepunt voor mij was GB!! Maarre Melkmannen...... ThanX voor de leuke avond!!!! Trouwens, al de bandjes waren erg goed te pruimen.... heb (gelukkig?) de eerste gemist. Maar erg goede shows en op naar de 20th!!!!!!!!!!




About our gig at Dynamo Outdoor Afterparty
Sunday, August 30th 2009 Aloys, Eindhoven


Zometeen Milkman hier in de Aloys kan alleen maar vet worden!

+ Toch nog even binnengewandeld bij Milkman, maar niet lang uitgehouden, moest nog een stuk rijden.

Tegen half 1 de spreekwoordelijke plaat gepoetst om nog efkes wat mee te pikken van de snelste band van Nederland, Milkman. Wan fist! Klein pitje en gastvocalen van de MW heren.

Klote dat er gen nachttreinen rijden op zondag. MilkMan daardoor gemist...

vette milkman afterparty




About our gig at PopEi
Friday, May 29th 2009 PopEi, Eindhoven


milkman altijd ruig, gasserop zoals we gewend zijn.

Milkman, Trash, trekket

milk man, super strakke show..

mm; jammer genoeg gemist omdat onze ride wou riden, t zal wel weer awesome geweest zijn want volgens mij heb ik van hun nog geen kutschow gezien

Milkman, tja die andere drie hebben zo`n lekkere kont, daar kijk ik altijd met plezier naar. Zelf best lol gehad en goed gespeeld op een nummer na dan.

Milkman was best gaaf, ben fan van de gitarist en de Slayer-cover!

Milkman trok ik eerlijk gezegd niet echt. Hoewel Milkman wel echt de betere band was, trek ik het stijltje gewoon niet.

Gezellig showtje. TRIH en Milkman waren hard.

Fijne avond, trok Milkmann goed!

was redelijk rustig, eerste 2 bands gemist.
duitsers waren niet zo sterk maar milkman deed een strakke set.

milkman jammer genoeg gemist




About our gig at the Shield Records Showcase
Saturday, March 21th 2009 The Stage, Arnhem


Milkman: altijd goed

Milkman: harde bazen!

milkman was hard

Milkman: Altijd tof om te zien. Gewoon gas erop. De bierbreaks lijken ook iedere keer strakker te worden.

Ik vond Gascoigne, Milkman, en On Fire alledrie wel redelijk te doen.

Milkman: zeer positief verrast! Lekker beuken. Die gasten jagen er gewoon 18 nummers doorheen in een krap halfuur, respect! Voor mij de verrassing van de dag

Milkman: mooi potje trash.

Milkman: Ja!

Milkman: Gas er op! Ik trek dat stijltje wel. Cool!

Milkman: Lekker beuken!

- Milkman. Paar nummertjes gecheckt, toen buiten lopen chillen. Sawry John!




About our gig at Survivalfest
Friday, February 20th 2009 Dynamo, Eindhoven


+Milkman, nog nooit unne slechte show van die mannen gezien, damn die drummert!

Vooral veel backstage gezeten kletsen met bands en mensen van Dynamo zelf, eigenlijk alleen Milkman en Tech-9 gezien.

Ik heb vooral koppijn nu...




About our gig at Moshball
Saturday, December 27th 2008 Kattendans, Bergeijk


Daarna volgens mij Milkman, de Rawones en devilock een stukje gezien en dat trok ik ook.

milkman. houthakken. fan. onderhand wel goed zat, dus t ging soms een beetje langs me heen. nog een paar euro`s gedoneerd aan spike.

+Milkman, blij dat ik hun SODRI set heb mee kunnen pikken, vet!

Milkman is altijd supergaaf! Zelfs als ze voor 20 man staan te spelen en de rest vh volk in de foyer staat te hangen... Zelfs met een dronken bassist nog erg vet!

milkman niet veel van meegekregen door de slappe zever in foyer, mar wat ik zag klonk weer lekker snel en brak.

milkman, altijd respect, nog even een tientje in de collecte bus gestopt. goed initiatief en prachtig hoeveel geld ze binnen hebben gehaald.

Milkman, kon geen zak van de zang horen, maar de SOD covers waren erg gaaf! En Willem II nog gewonnen ook, nice!

Was wel boos bij MilkMan dat het geluid zo kut was en er niets aan gedaan werd.

Milkman; jammer dat de meeste mensen in de foyer bleven staan (misschien toch wat hard John ;-). Herkansing op het 15 jarig jubileum feest mannen !!!

Hier dacht Meerie. Die kut Frankie dat ie net weer vandaag hetzelfde shirt aan trekt....




About our S.O.D.R.I. gig (Jingle Bell Hell 4)
Thursday, December 25th 2008 Café Little Devil, Tilburg


Tijdens classicsfest enkele jaren geleden en ook show in 013 deze setlist al eens mogen meemaken en weer was het megagaaf. Alle klassiekers werden lekker meegebruld. Veel locals vanavond en was idd wel duidelijk dat hc asice toch ook zijn burgelijke kanten heeft door veelvuldig kerst met familie te gaan vieren. Jullie hebben wat gemist.
Slayerintermezzo tijdens speak english or die was ook weer erg leuk, hoewel er wat nootjes misgingen, maar 3 keer spelen voor sod/dri en suicidal failure zal ook wel enig concentratie kosten dus dat wordt vergeven. Hopelijk krijgen we ze nog eens zover, maar mdc en offenders mogen ook gespeeld worden
+ John, Meri en Milkman

SODRI nog superderder. Flink in de buidel getast voor Spike. Gaaf dat er ook nieuwer DRI materiaal tussenzat. Gone too long bijv. Super moeilijk nummer. Erg goede set. Af en toe nog wat zaal actie met Speak English Or Die als aflsuiter en top mosh met de slayer brug erbij.


Even nog over de benefiet, samen met Moshball erbij maar liefst een kleine 700 euro/1000 dollar opgehaald! Spike is er erg blij mee in ieder geval:

"very very kool!
thank you so much. please make sure you give thanx to everyone involved (that you can) from me! my family and I really appreciate it very very much. Anything i can do, let me know. i dont know what else to say, but thanx again! you really have gone above and beyond the call on this one!!!

hope your holidays were great,
and the new years even better!"


En ook namens de MelkMannen nog dank aan iedereen (en in het bijzonder ook nog even Suicidal Failure) die bijgedragen heeft!!




About our "gig" at Short Fast and Loud fest
Saturday, October 4th 2008 Hall of Fame, Tilburg


de melkmannen in combi met de platen draaiert en platenverkopers waren ook goed genoeg voor een eervolle vermelding al hier.

Jammer dat MilkMan uiteindelijk niet meer kon spelen. Sers! Sterkte mee oew rug!

De melkmannen kwamen binnen maar helaas den drummert sers kon niet afkomen vanwege zijn rug ( hoop dat je er snel weer bovenop bent) die er schepje bovenop deden met brabantse gezelligheid dat zich vertaald in bierdrinken en leuke verhalen vertellen met verzoekjes richting de platendraaiert.
+ melkmannen
- melkmannen die niet kunnen spelen
+ Japie de platendraaiert




About "Nostalgiator"

eens!,
beste nummers voor mij ook degene die denken aan Slayers Undisp.Attitude dwz supersnel maar strak en dus nog net meetekwekkeh.

harde plaat!!!!

Vorige week met ze t podium gedeeld, wat een te gekke band, razend snel en goed!!!!
Begrijp dat die gasten al 15jr bezig zijn, dus boekers, dit in huis halen kan je niet mee op je bek, en oja, de CD is inderdaad erg goed!!

Knàller!!

Heerschers!

lelijk logo, voor de rest super!!!

Helden! Ben ik te punk is favoriet hier. maar eigenlijk zijn alle nrs. favoriet hier.

Ik ben fan van die mannen.

Bootsman, je vergeet te melden dat ze een nummer over AsIce hebben geschreven!

Leuke band alleen jammer dat ik die bassist te pas en te onpas overal in het nachtleven van Tilburg tegenkom...

ik ben fan en deze ga ik ook zeker weer oppikken!

leuke cd cover
sodom meets nuclear assault

ik stop maar met wachten op het vinyl... en bestel deze cd wel.. of is er nog hoop!?

vette plaat! meer punten in logo`s is altijd ruig natuurlijk

die hoes is spuuglelijk,of is dat met opzet een mislukte mw rip off? de plaat beukt als als een tierelier,.en een plaat met zon vet intro kan al niet misgaan,en ook hier wachten we op vinyl...




About our gig at Baroeg Open Air 2008
Saturday, September 6th 2008 Baroeg, Rotterdam


MilkMan, kijk, dit is het soort hardcore wat me ooit deed besluiten mijn haar af te knippen. Kort, krachtig en snel, vette show!!!!!

Milkman, megacool! Goeie pot doorbeuken, wat stagedives, jankende geluidsman en een hard heersende spandex Marco.

Milkman : Toffe losgeslagen thrash-punk-crossover. Flinke bak lawaai en natuurlijk kan ik die SOD-cover niet onvermeld laten. Vette shit was dat !!

MILKMAN vond ik erg vet.

Milkman was niet erg hoogstaand. Maar leuk om de sfeer erin te brengen.

Eerst een paar biertjes happen bij Milkman, dan genieten van Picture.

milkman: was wel leuk op zich, vond vooral de s.o.d. cover erg gaaf. hun eigen nummers vervlogen af en toe in een brij van geluid, wat jammer

maar MILKMAN ging met de prijs naar huis, vette opgefokte podiumpresentatie en voor baroegberippen best goed geluid. Tuurlijk is hetw at eendimensionale muziek maar dat is juist het gave ervan, langer dan een half uur moet zo`n band toch nooit spelen dat zou alleen maar afbreuk doen.

Milkman een opkomende band? Die bestaan toch al een flinke poos?

hahaha idd, milkman speelt al dik lang, zo en zo samen met ringworm hardstge bands

milkman heeft al 4 of 5 platjes uitgebracht maar meschien opkoment omdat mensen nu pas beginnen te zien hoe gaaf ze zijn

zie er 1 leuke band tussen staan. En dat is milkman. Verder niet mijn ding.

We saw four bands: first a band named MilkMan (who played a Slayer cover very nicely with only one guitar), then Picture....




About our gig at Hall of Fame
Saturday, February 2nd 2008 Hall of Fame, Tilburg


Milkman is echt fakking koel!
Strak als de pleuris!

Milkman, wat een band!

MilkMan was weer als vanouds hard en goed.




About our gig at The Alternative XIV
Sunday, March 2nd 2008 OJC Jonosh, Asten-Heusden


milkman: DAMMM de band van de avond, zo fuckin snel (zoals ik al zei deed me denke aan t nummer ultra-core van hüsker dü) thumbs up voor de drummer, die moet echt wel uithoudingsvermogen hebben

MILKMAN: wat is die band strak zeg, beste band van de avond!
+dommelsch
+goei volk
+broodjes
+true colors
++milkman
-jupiler


Milkman was super. True Colors ook.

Milkman ook nog mee kunnen pikken, maar niet echt mijn ding.

Milkman: SCHITTEREND!!! snel sneller snelst band van de avond!




About our gig at The Rambler
Friday, April 11th 2008 The Rambler , Eindhoven


Milkman: man man man wat een tempo weer haha! super respect voor die drummer! haha niet tedoen gewoon! verder niet echt mijn muziek..




About our Jingle Bell Hell 3 gig
Tuesday, December 25th 2007 Café Little Devil, Tilburg


Daarna Milkman, wat zoals altijd weer tof was.

Btw, Milkman ging er weer als een zotte op, vette show!

Milkman was echt vet, nog leuker dan bij Carnivore.
+ de show van Milkman
+ een headbangende Melkboer op het podium

goed bier daar zo in het zuiden.




About our gig at 013 with Carnivore
Tuesday, December 11th 2007 013 , Tilburg


MilkMan deed het goed op zo`n groot podium. Ik geloof dat ze wel weer wat metal fans erbij hebben.

Al vroeg aanwezig voor Milkman, welke het op een groot podium niet verkeerd deed.

Milkman: vond het ondanks de half lege zaal erg ruig, goed geluid ook.

milkman: goed te doen

Maar eerst het regionale Milkman. Milkman, de ‘nostalgieters’ met hun S.O.Diaanse thrashcore die prima tot zijn recht komt in kleine, zweterige zaaltjes met laag plafond. Laat de 013 nu net een prima geventileerde grote zaal zijn met extreem hóóg plafond. De kracht van deze leuke band verdwaald dan ook jammerlijk op dit immense podium, ondanks hun strakke set en enthousiasme. De nog niet half gevulde zaal en het matige applaus maken dit goedbedoelde optreden dan ook tot een verplicht nummer.




About our "Nostalgiator" release gig
Tuesday, August 14th 2007 Extase, Tilburg


Milkman: HEERSERS!!!!!!! Sneller, sneller en sneller! John is een bass-heerser 1ste klas. Een lekkere boeren metal pit. En dan nog Slayer erachter aan rammen.

- Milkman: aan de bar hangen en pils tanken. nog wel Slayer natuurlijk effe meegepakt.

milkman - dat was hard.

En Milkman was ook erg ruig weer effe te zien maar ik stond beetje ongelukkig en heb t niet helemaal afgekeken.

Milkman: Klein stukje van gezien gehad en dat was als vanouds. Milkman is gewoon een heel erg gave band.

MM: niet mijn ding.

Milkman - Beuken! Goede slayer cover aan het einde, ik trek het.

milkman: lekker flink door knepperen, fan!

Milkman: Normaal vind ik het te statisch live. Dat was het nu ook, maar omdat ze zo GRUWELIJK HARD speelden vond ik het te gek.

Coole avond. Heb nog een Duitser bij voorbaat fan gemaakt van Milkman, want hij kwam naar me toe met de vraag "Excuze mee, do you know vot kind of muzik Milkman makes? I only know ze name and I vont too know if I should ztay or go get somezing to eat" waarop ik zei "They sound like DRI dude". "Really? Wow, I zink I must stay zen, zenk you!".

milkman: nooit gezien, maar wat een enorm ruige band. vette covers op het einde van armand en s.o.d. (uiteraard met slayer break)... dit alles natuurlijk tig keer zo snel

milkman: niet gezien vanwege ouwehoeren

Milkman: Altijd cool.

MM - eigenlijk niet gezien vanwege barhanguh, klonk aldaar wel aardig.

MilkMan - Altijd hard en snel en dus goed. In het begin was het wat slapjes met de publieksreactie. Dat moest ff op gang komen.....
Cool dat ik wat teksten ken van nieuwere nrs. die ze al speelden. Worden ze nog leuker van.

Is de nieuwe Milkman al te verkrijgen?

Milkman was lekker snel en hard, cool!

MM - vanaf de bar geluisterd maar zeker hard.

MM ging weer vol gas, zo als het hoort

Milkman was weer als vanouds: strak, strakker, strakst, God Not God was goed bij stem, en het was snel natuurlijk, Sers is een superdrummer.

Milkman, best vermakelijk, lekker strak maar het kan me niet echt boeien somehow.

milkman: kende het niet maar trok het goed (+sod cover)




About "Oi Made in Holland"

Toen ik de tracklist zag vond ik Milkman overigens een erg vreemde eend in de bijt, maar na de cd gehoord te hebben moet ik zeggen dat zelfs deze band er wonderwel tussenpast.




About our gig at Flatertheek
Saturday, May 5th 2007 Flatertheek , Naaldwijk


Milkman; Dé téring wat geven die mannen gas zeg!!!!!!! en dan ook nog S.O.D en Slayer spelen....totale chaos....hulde!!!!!

Milk man strak snel en ik krijg er nog dorst van super gasten




About our gig at Dynamo with Gang Green
Sunday, April 8th 2007 Dynamo, Eindhoven 08/04/2007:


...en ook Milkmen was te gek !

Milkman was super

Milkman, zoals gewoonlijk, ga d`r op, super ruige shit.

Milkman was vooral gas erop, Speak English Or Die met een stukje Raining Blood zoals SOD het live ook deed in `99.

Franky en zn wondermannen was erg leuk!
En Milkmen ook wel....

Milkmen ook wel :-$ .....dat beukte met een GROTE B GODNODEJU !

hey t is MilkmAn met een A dus...

Milkman, de band van de avond.

sorry, een melkboer dus maar. Wat is t beroep van de rest van de band dan?

Milkman: dat ragde flink door. Erg vette Slayer cover!




About our gig at 013
Friday, September 15th 2006 013 , Tilburg


-Milkmen - "hoe mooi is de combinatie van ontieglijke routine en het jeugdig enthousiasme waarmee deze band op het podium staat". Mijn ding. punk.

daarna de milkman. ik vond ze altijd leuk en vanavond vond ik ze goed!
was trouwens erg gecharmeerd van de paars/oranje combi van de gitarist.

MilkMan - De korte sets bevallen me wel. Weer een andere volgorde is ook leuk als je ze vaak ziet.

Milkman was cool




About our gig at Café Little Devil with M.D.C.
Thursday, August 3rd 2006 Café Little Devil, Tilburg


MDC niet gezien vanwege verregaande gaarheid helaas. Moest echt gaan, viel bijna om.

Milkman: de tien minuten spelen waren supervet. Jammer dat 3/4 van de set werd geschrapt vanwege het kapotte bassvel van het MDC-drumstel. Ben je als USA band op tour... heb je geen reserve vellen bij je. Hoe gaar! (Waarschijnlijk pakte de band het drumstel gewoon in en hebben ze nu een gratis nieuw vel, haha)

Pawns: ik wil het er niet eens over hebben. Alleen al na de compleet stonede soundcheck was ik deze band beu.

+ bekenden, gezelligheid
+ lil`devil is en blijft een toffe tent
+ de Joker-gitaar van Robin Milkman
+ Cracks In The Wall tape gekocht

- te gaar om MDC te blijven kijken
- Milkman speelde te kort
- Richardrockt was ervan overtuigd dat ik al bij de Older Than You Crew hoorde...
- Alsnog kenkerlaat thuis/in bed

Zo was toch nog even leuk.
Kwam te laat binnen voor Pawns, gezien de daverende reacties hierop leek dat me ook niet zo erg
Milkman, was idd erg ok voor die 10 minuten, jammer!

Milkman...tijdje niet gezien....blaast als vanouds ! Erg jammer van de korte set.
MDC...VET ! Vooral de tweede helft van de set was goed ! Alle nummers die ik wilde horen en meer muv de chicken squawk natuurlijk
Veel `oude` bekenden
...al met al een mooie donderdagavond vulling dus !

Pawns: Ongeveer 20 seconden van gezien en ik trok t slecht.
Milkman: Jammer van het bassdrumvel, maar verder erg ruig.
MDC: Leek wel een stel jonge honden! Supercool. Stuk beter dan 2 jaar(?) terug. Mikey Offender kan bassen als een gek!

Gezellig avondje! Pawns was inderdaad niet veel soeps.... Milkman daarentegen blies weer als een dolle en MDC heb ik maar half meegekregen, omdat ouwehoeren met Ferdy, Baantie en een hoop ander volk interessanter was.

Maar MDC...oei oei...je gaat toch niet op tour zonder een nieuw vel op je basdrum te zetten, dan wel een reserve mee te nemen??? Dit vel had volgens mij Willem de Veroveraar nog overleefd. Complimenten voor de geluidsman die ff snel in zijn studio een nieuw vel ging halen �n een goed geluid wegzette!

Ik dacht dat setlists van 20 minuten hip waren, Milkman gaat er eens dunnetjes overheen met 10 hele harde minuten. Band van de avond. MDC was okay maar de zuurstof begon op te raken in de buurt van het podium. Vette avond!

Eerste keer dat ik Milkman zag (jaja, shame on me, Donk vertelde me dat zelfs EWTS nog met hen gespeeld gehad heeft gehad gehad, vruuuger) en het lijkt me inderdaad wel zo`n trendy bandje die met alle winden meewaaien!




About our gig at dB`s
Sunday, April 23th 2006 dB`s, Utrecht


Milkman: Ja harde shit mannen, en hoe hard was de SOD cover inclusief het stukje Slayer!

Milkman: deze mannen weten van wanten, superstrak, vakkundig en hard einde van de set. Gelukkig niet zo`n lange set als de vorige keer dat ik ze gezien heb in de Winston.

Milkman Ook niet mijn ding. Maar wel cool om te zien hoe die ouwe mannen nog zo vol zitten van muziek.

Milkman: Vond de tweede helft van de set beter dan de eerste. Dat lag niet aan de mannen, die speelden strak erop, maar aan de nummers.

klinkt als een meesterlijke middag/avond, tering, maar wat ik van humand demise en milkmen heb gezien had het sowieso ook wel vet moeten worden, vette bands, nog vetter in combi met elkaar voor de afwisseling! growing cold ken ik nog niet maar hoor ook erg goeie dingen

MM: Ja wel leuk, het was hard, snel en het ramde lekker door... alleen ik trok het niet helemaal op het laatst. Maar dat kan ook aan het ingeprogrammeerde lamme zondagmiddag gevoel hebben gelegen wat me op begon te breken. Dus ik heb niet de hele show afgekeken.

De melkmannen: Tsja. Godenzonen...

Milkman - Ik snap goed waarom die gasten niet veel bewegen op het podium, met die snelheid zou ik ook bekaf zijn. Wat rammen die lui er veel songs doorheen. Verder coole set dus.

En toen Milkman, en dat is dus wel mijn ding: supersnelle superstrakke DRI grooves (bij gebrek aan een betere term), gave zanglijnen, gave riffs, superdrummer Sers, John de Brabantse Mikey Offender . Het duurde ook precies lang genoeg, met als gevolg een terechte toegift. Ze zouden gewoon wereldberoemd moeten zijn, maar ja, zoals Lambik ooit al zei: "De wereld is een grote pot onrechtvaardigheid!"




About our gig at Hardcore Chronicle Festival
Sunday, March 26th 2006 Café Mukkes, Leeuwarden


Milkman: Niet teveel gezwets, gewoon rap doorspelen. Duurde me alleen wat te lang.

MilkMan was strak en hard, maar dat weet bijna niemand.




About our gig at OCCii
Wednesday, February 15th 2006 OCCii, Amsterdam


Milkman: Het was nog altijd gezellig in de gang. Ze speelden wel lang volgens mij.

Milkman: heb ze idd welleens beter gezien, trok het gister niet helemaal

Milkmen...ik vond het aan het begin wel leuk. Totdat het langzaam tot me doordrong dat elk nummer een exacte kopie van het nummer ervoor was.

Milkman was goed maar te lang, verder een wat saaie show.

Milkman: matige show, set duurde te lang

En Milkman niet op waarde schatten is te zot voor woorden.

Milkmen: super gave gasten die melkmannen, altijd cool om te zien, maar vandaag ging het niet lekker.... dus vanaf de gang verder gegaan met dit concertbezoek.




ACAB


Link van de week




Abour our Jingle Bell Hell 2 gig
Monday, December 25th 2006 Café Little Devil, Tilburg


Milkmen - Levende legende. Die band zou al 10 keer Paradiso uitverkocht moeten hebben want dit blijft samen met de US grootheden op hetzelfde niveau doorstomen. Allen die tering kutkop van een flikkerbassist verteld me niet van te voren dat ze een cover van een niet nader te noemen collectief gingen spelen waardoor ik nog met het gleufdier in het cafe zat. Nee heel tof van je. En de volgende keer dat ik je zie krijg je gewoon cola van me en mag je niet weg voordat je het op hebt. Ik zal je hebben. Zonder gekheid, geniaal goed geluid en die band verdiend meer.

De mannen van Milkman gaven ook weer eens een superheftige set weg. Iedereen die van oude DRI, SOD en alles wat gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat houdt, check die gasten uit!
Tof avondje. En de bardames van de Little Devil kunnen meer dan alleen goed apparatuur sjouwen..hehehe...
Friet eten om kwart voor vier in Breda was ook ok.




About our gig at Podium
Friday, November 4th 2005 Podium, Hoogeveen


milkman - alleen gehoord, en het doet me gewoon niet zoveel.

Milkman - ja, vond het wel een vet optreden. Goeie band!

Milkman - Helaas moeten missen, maar Bootsman zei dat het goed was, en wat hij zegt is altijd waar.

Coole show ook van the Milkman! Gave band maar ik heb altijd het idee dat het net 5/ 10 min. te lang is om écht een godenshow te zijn. Mja, krijg je meer muziek voor de kiezen moet je ook niet gaan zeiken... ik vond het heel erg gaaf in ieder geval en het bekoorde me meer dan laatste keer.
Het feit dat iemand mij vol zat te gieten met pils aan de bar kan ook meegewerkt hebben, maar alleen de soundcheck maakte hun show al een dikke voldoende!!

Milkman. Vaak gezien, maar het blijft toch niet mijn ding.

milkman: is milkman en beukt dus kankerhard

Milkman- klonk best goed eigenlijk, leuke opwarmer

Milkman had ik 2 jaar geleden ofzo voor het eerst en het laatst gezien, maar was weer leuke show.

Milkman vond ik best cool, het geluid was bij deze band ook niet al te best maar het kwam redelijk over. No bullshit en lekker snel.

milkman.. in de gang waar ik stond was het geluid best wel goed.. snel en hard

Milkman: Ook niet echt mijn ding, maar wel coole gitaar zeg

Milkman: erg strak band. Maar ook niet echt mijn ding.

milkman- ik had de indruk dat de set iets korter was dan normaal, vond het wel goed op deze manier eigenlijk. keiharde boorbeuk shizzle.

SAF & Milkman: beide klionken wel aardig in t egin maar begint te vervelen na een kwartiertje.

milkman, ook niet echt gehoord, stond ergens achteaf te ouwhoeren




Dynamo Eindhoven 05/11/2005

milkman was cool, lekker snel met een goeie mosh hier en daar.

Milkman was erg tof, achterlijke snelle drummer en een paar halve hobo`s op het podium

milkman: ik vind het gewoon echt vet

Milkman : Duurde me iets te lang, voor een paar nummers best leuk.

Alleen Milkman + MW gezien, erg gezellig , veel oude bekenden.
Enigste minpunt is die kater van vanmorgen ...

milkman: gewoon raggen tegen honderd en tien en geen pauzes...ging wel lekker volgens mij

Milkman heerste, alleen jammer dat het geluid niet optimaal was

MilkMan - Deze is vur Arold en zun wijf.... Vet strak hakken weer.

Milkman verraste mij, het ging na een tijdje wat vervelen, had wat minder lang mogen zijn, maar het was wel erg leuk..




About our gig at In For The Kill 10
Sunday, November 6th 2005 The Music Temple, Roosendaal


Milkman: eindelijk een keer zelf mogen aanschouwen, wat een stampwerk, wat een snelheid. Ouderwets beuken met punks & skins in de pit.

MilkMan - Eindelijk een publieksreactie die de mannen behoren te krijgen. Meteen m`n arm weer fucked.

Milkman, beuke en doorbeuke, hard !! ik houd hier wel van

Milkman: stelletje topatleten!

Milkman: Gaaf dat die band lekker z`n eigen ding blijft doen, maar ik trek het niet langer dan een kwartiertje.

milkman/the butcher/omission/human demise/THE WASTE. allemaal gaaf

Milkman: Isis had goede pizza shoarma

Milkman - Wederom niet mijn kopje thee

voor mij even een eervolle vermelding voor Milkman en hun ultra-strakke beer-breaks!




About our gig at 013
Tuesday, May 30th 2006 013 , Tilburg


Milkman: Wel cool. Lekker snel, maar werd wel een beetje veel van hetzelfde. Komt misschien omdat ik de songs niet ken.

MilkMan - Goed als altijd, maar er was een beetje moeheid en ziekheid te bespeuren. Meerie klonk wat verkouden.. en Robin had last van het donderdag de 12de gevoel...

Milkman: even een guinnessje gedaan in de pub.

Milkman: Ik hou van Milkman.

Milkman: Muziek is goed, live maken ze het waar, `oude` rotten die doen waar ze verdomde goed in zijn

Milkman: wel eens feller van leer zien trekken, maar zeker wel ok.

Milkman = Undisputed Attitude. Vet, ook die nieuwe nummers. Ze mogen dan moe zijn geweest, het geluid was in ordnung.

m.m. - helaas niet gezien klote file`s door de randstad heen..

milkman - ik vond het wel wat

Milkman: Goed in wat ze doen! Podiumpresentatie mag wel beter. Harde gitaar.

Milkman: Heb alleen de laatste nummers gezien en vond het wel ok, enkel wat te tam overkomen ofzo...

milkman vond ik erg gaaf, snel en hard

milkman. als vanouds. hak beuk etc. nieuwe shit klonk veelbelovend

ik vond milkmen oke

Milkman: Tja, ik vind het niet echt cool

Milkman: te gek zoals altijd, wel een beetje suf dat ze plotseling als eerste speelden, had ik niet op gerekend. damn.




About our Jingle Bell Hell 1 gig
Saturday, December 25th 2004 Café Little Devil, Tilburg


Milkman: aaaaaaahhh hoe heerlijk rammen deze heren toch door! Ik kan de energie, de strakheid en het plezier van deze band zeer waarderen. Wat mij betreft plakken ze er nog 10 jaar aan vast. Een zeer geslaagde anniversary show. Zo hoort hardcore/punk te klinken: hard, strak en SNEL!

Milkman heb ik één keer gezien, maar vond ik best cool.
Jammergenoeg zie ik die band amper op shows.

MilkMan speelde te kort (toch nog 50 min. ofzo) maar wel veel eigen zooi en strak en snel.....




About our gig at The Alternative IX
Sunday, March 2nd 2003 OJC Jonosh, Asten-Heusden


The Alternative was zoals de jaren ervoor weer een mooi alternatief (jaja) op hossen en brallen bekend als carnaval. De sfeer zat er goed in, en tegen verwachting in was het behoorlijk druk. De bands speelde goed. Vermelding voor Milkman, dat was echt de snelste hardcore die ik tot nog toe heb gehoord. Prachtig feestje.

pffffffff keb geen zin om een lang verhaal te vertellen dus da doe ik ook niet. maar het is vandaag de derde van de derde van de derde en het is maandag. en agitator, I-Reject, Milkman, Beans en the Obnoxious waren vet.




About our gig at Acu
Friday, November 28th 2003 Acu, Utrecht


Het was wel cool. Dandare en Milkman had ik nog niet eerder gezien, het was wel goed. Maar toch niet helemaal mijn smaak. Iets te snel, maar toch wel zekers leuk om te zien.
Ik was dus voor antidote gekomen, beetje jammer dat ik maar iets van 5 nummers kon zien omdat ik de trein van 00:02 moest halen. Maarja, het was wel cool wat ik er van heb meegemaakt en hopelijk de volgende keer weer een compleet concert van ze. Verder wel leuke zaal de ACU trouwens.

was erg gezellig, Heb ontdekt dat bier best lekker is, als je al een heleboel andere alcohol ophebt... 2 eerste bands vond ik minder. Antidote was super, maar had niet anders verwacht.

het begon met milkman...die goed speelde (alleen jammer dat de snaren steets sprongen van de gitarist) daarna dandare...die ik gewoon slecht vond en als laatst antidote die geweldig waren
conclusie: geslaagde avond alleen jammer dat het publiek wat laat los kwam!

Wij (Educational Chaos) mochten als eerste spelen. Het was voor ons ook het 1e optreden in de nieuwe line-up. Een soort van try out kun je zeggen.
Voor een 1e optreden vond ik het zeker niet slecht gaan. We hebben op 3 nummers na alleen maar nieuwe nummers gespeeld waar we in maart 2003 mee zijn begonnen te schrijven.
De tweede band was Milkman, maar helaas heb ik hun niet kunnen zien. Ik was mijn drumspullen aan het wegbrengen en was daarna ook nog wezen eten in de stad. Het zal er vast wel hard aan toe gegaan zijn.
Dandare heb ik wel gezien en dat ging er mooi hard aan toe. Altijd lekker om te zien hoe een drummer z`n drumstel aftuigt en een zanger die z`n longen uit z`n lijf schreeuwt!
Afgezien van het feit dat ik de BOB was en het hele skateboardgebeuren niet door ging vond ik het een toffe avond!

EC was VET! milkman wat minder....
en jammer dat t zo rustig was...
(kort maar duidelijke recensie :S )




About our S.O.D.R.I. gig at Classics Fest
Sunday, December 21th 2003 De Boulevard, Den Bosch


Het was weer gezellie!
Eerste band niet gezien.
Milkman was strak en ruig!
MDC was gewoon goed.

jaah ze speelde weer zwaar goed. twas alleen duidelijk dattet publiek voor milkman kwam. maja ik moes de trein hebben en heb ze dus gemist.
maar twas toch zeker de moeite waard